N' Pushime

  • West Fly Oferta Speciale
  • Arazhmane
  • Skijime 2017/2018
  • Viti i ri 2018

Vizitoni vendin të cilin e themeluan (Egjiptin modern) dhe e sunduan 147 vite me radhë (1805 - 1952) sundimtarët dhe mbretërit me origjinë shqiptare, duke filluar nga Mehmet Ali Pasha deri te mbreti Faruk.

Vikend në Stamboll

Written by on: 10/11/2017
Fluturimi operohet me TURKISH AIRLINES.
Nisjet nga aeroporti i Prishtinë janë në ora 09.25 dhe kthimi  nga aeroporti Ataturk në ora 19:05.
 
3 ditë / 2 netë 189 €, për person në dhomë dyshe, me mëngjes.
Përfshihet: aviotransporti + transferi + akomodimi.
 
Adresa e hotelit: Aspen Hotel, Mesih Pasa Mh., Aksaray Cd No: 25, 34130 Istanbul.
Tel: +90 (212) 518 53 61
http://www.aspenhotelistanbul.com

Informohu për ofertat e reja.

Informacionet

Fiks: + 0390 321-355

Mob: +377 44 374-790 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

join with us

twinter rss

Stafi

 Manaxher : Valentin Tanushi

.