N' Pushime

Arazhmanet

Arazhmanet (2)

Arazhmanet

Vikend në Selanik

Written by on: 04/12/2017
Nisjet e radhës:
08.12.2017 - 3ditë/2netë
22.12.2017 - 3ditë/2netë
Destinacioni: Selanik
Tipi i udhëtimit: Autobus
Kohezgjatja: 3 ditë - 2 netë
Çmimi: 95 €
Data e nisjes:

DITA 1 (E PREMTE)

 

Nisja nga Prishtina bëhet në orën 06:00, nga parkingu i pallatit të rinisë (përballë RTV21) me minibus komod turistik të Veneta Travel-it. Arritja në Selanik rreth orës 12:00 (sipas kohës së Kosovës). Akomodimi në hotel. Pas akomodimit kohë lirë për njohje me qytetin, shooping, shëtitje, drekim, etj.

 

DITA 2 (E SHTUNE)

 

Mëngjesi në hotel. Paradite kohë e lirë për t'i përfunduar pazaret në qytet. Në ora 12:00 (sipas kohës greke) takimi para hotelit dhe nisja për në qendrat më të njohura tregtare të Selanikut: Cosmos Mediterranean dhe IKEA. Qëndrimi në Cosmos Mediterranean deri në ora 16:30, nisje për në IKEA. Në ora 18:00 përfundimi i shoping-ut dhe nisja për në hotel. Kohë e lirë. Fjetje.

 

DITA 3 (E DIELE)

 

Mëngjesi në hotel. Nisja për në Prishtinë bëhet në ora 11:00. Në dalje të Greqisë (kalimi kufitar Evzoni), dorëzimi i dokumentacionit për shfrytzimin e TAXES FREE dhe qëndrimi një orësh në FREE SHOOP për një shooping të mallrave të cilat janë të liruara nga taksat. Arritja në Prishtinë në rreth orës 19:00. Përfundimi i programit.

Minimumi për realizimin e programit është 10 persona.

Aranzhmani vlenë vetëm për personat që janë të pajisur me viza.
 
 
Çmimi është momental.
 
Destinacioni: Budapest
Tipi i udhëtimit: Aeroplan
Kohezgjatja: 4 ditë - 3 netë
Çmimi: prej 149 €
Data e nisjes: 24.11.2017
 
PERSHKRIMI I HOTELIT
Çmimi i aranzhmanit fillon prej €149
 
Aranzhmani përfshinë:
- fluturimi Prishtinë-Budapest-Prishtinë me Wizz Air (bagazhi i lejuar 10 kg per person 25x42x32 cm),
- akomodimi në hotel me 3*, shërbim BB (fjetje me mëngjes),
- transferi aeroport-hotel-aeroport,
- taksat e aeroportit.

Informohu për ofertat e reja.

Informacionet

Fiks: + 0390 321-355

Mob: +377 44 374-790 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

join with us

twinter rss

Stafi

 Manaxher : Valentin Tanushi

.