N' Pushime

Hotel Sport 3* - Mavrovë


Çmimet janë për person, për natë, me mëngjes dhe darkë

Tipi i dhomës / HB Diele - Enjte Premte - Shtune
STD Double / Twin 30 € 39 €

 

Të përfshira në çmim:
- Sigurimi,
- Taksa turistike dhe TVSH-ja

Brenda çmimit në SPA qendër mund të shfrytzohen këto shërbime:
Pishina e brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnesi.

Fëmiu deri në 8 vjeç pa pagesë.
Fëmiu  prej 8-12 vjeç: 40%  nga çmimi i plotë.
 
Check in 14h, Check out 12h.
Read 2993 times
Published in Skijime
More in this category: « Hotel Bistra Hotel Lodge »

Informohu për ofertat e reja.

Informacionet

Fiks: + 0390 321-355

Mob: +377 44 374-790 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

join with us

twinter rss

Stafi

 Manaxher : Valentin Tanushi

.