N' Pushime

Hotel Lodge

SKIJMET 2016/17 MAVROVË


Hotel Lodge 3* - Mavrovë

Çmimet janë për person, për natë, me mëngjes

 

Tipi i dhomës Diele - Enjte Premte - Shtune
STD Double / Twin 25 € 34 €

 

Të përfshira në çmim:
- Sigurimi,
- Taksa turistike dhe TVSH-ja

Brenda çmimit, në SPA qendër mund të shfrytzohen këto shërbime:
Pishina e brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnesi.

Fëmiu deri në 8 vjeç pa pagesë.
Fëmiu  prej 9-12 vjeç: 40%  nga çmimi i plotë.
 
Check in 14h, Check out 12h.
Read 3367 times Last modified on Friday, 10 November 2017 19:35
Published in Skijime

Informohu për ofertat e reja.

Informacionet

Fiks: + 0390 321-355

Mob: +377 44 374-790 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

join with us

twinter rss

Stafi

 Manaxher : Valentin Tanushi

.