N' Pushime

The Green Park Resort 4* HB (Mengjes dhe Dark) - Kartepe

SUPEROFERTA PER SKIJIM KARTEPE | TURQIA
 
The Green Park Resort 4* HB (mengjes dhe dark) - Kartepe
4 Nete -369 € | cmimi per person
7 Nete - 469 € | cmimi per person
 
Ne cmim jane te perfshira
Bileta e Avionit : Prishtinë - Stamboll- Prishtinë
Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport
Akomodimi: per 4 apo 7 netë
Mengjes dhe Darke
Skipass
Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
Fluturim realizohet me Pegasus
Të gjitha taksat 
 
REZERVO NË:
Viber +377 44 37 47 90 &
Viber +377 44 45 87 97
Viber +386 49 85 22 11 
Tel: +381 390 321 355
Npushime.com
Read 3071 times
Published in West Fly

Informohu për ofertat e reja.

Informacionet

Fiks: + 0390 321-355

Mob: +377 44 374-790 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

join with us

twinter rss

Stafi

 Manaxher : Valentin Tanushi

.