N' Pushime

Skijime

Skijime (4)

Hotel BELMONT

Written by on: 10/11/2017

APART HOTEL BELMONT 3*
www.belmontbansko.com


Të gjitha çmimet janë për Apartment (APP), në EURO, për natë, shërbimi VETËM AKOMODIM.
Mund të krijoni edhe shërbimin me ushqim. Shiko më poshtë.

LLOJI I APARTMENTIT / PERIUDHAT 01.12-27.12.17; 
04.01-15.04.18
28.12.17-03.01.18
APARTMENT NJËDHOMËSH / RO 46 100
SGL 46 100
APP 1ADL-1CHD 48 103
APP 1ADL+2CHD 53 107
APP 1ADL+3CHD 56 110
APP 2ADL 48 103
APP 2ADL+1CHD 53 107
APP 2ADL+2CHD 56 110
APP 3ADL 53 107
APP 3ADL+1CHD 56 110
APP 4ADL 56 110
APARTMENT DYDHOMËSH / RO 62 123
SGL 62 123
APP 1ADL+1CHD 65 126
APP 1ADL+2CHD 69 130
APP 1ADL+3CHD 72 133
APP 1ADL+4CHD 76 136
APP 1ADL+5CHD 79 140
APP 2ADL 65 126
APP 2ADL+1CHD 69 130
APP 2ADL+2CHD 72 133
APP 2ADL+3CHD 76 136
APP 2ADL+4CHD 79 140
APP 3ADL 69 130
APP 3ADL+1CHD 72 133
APP 3ADL+2CHD 76 136
APP 3ADL+3CHD 79 140
APP 4ADL 72 133
APP 4ADL+1CHD 76 136
APP 4ADL+2CHD 79 140
APP 5ADL 76 136
APP 5ADL+1CHD 79 140
APP 6ADL 79 140

FËMIJËT 6-12 vjeç

Pagesat shtesë:

- BB catering, €3 i rrituri, €3 fëmiu 6-12 vjeç,
- Mëngjesi, €4.50 i rrituri, €2.50 fëmiu 6-12 vjeç,
- Gjysëmpansioni (mëngjes+darkë), €13.50 i rrituri, €7 fëmiu 6-12 vjeç,
- Darka e Krishtlindjes €22 i rrituri, €11 fëmiu 6-12 vjeç,
- Gala darka e Vitit të Ri €42 i rrituri, €21 fëmiu 6-12 vjeç.

Në çmim përfshihen: pishina e brendshme, sauna, banjo me avull, interneti në zonat publike dhe transferi deri te gondolla dhe anasjelltas.

Hotel Lodge

Written by on: 10/11/2017
SKIJMET 2016/17 MAVROVË


Hotel Lodge 3* - Mavrovë

Çmimet janë për person, për natë, me mëngjes

 

Tipi i dhomës Diele - Enjte Premte - Shtune
STD Double / Twin 25 € 34 €

 

Të përfshira në çmim:
- Sigurimi,
- Taksa turistike dhe TVSH-ja

Brenda çmimit, në SPA qendër mund të shfrytzohen këto shërbime:
Pishina e brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnesi.

Fëmiu deri në 8 vjeç pa pagesë.
Fëmiu  prej 9-12 vjeç: 40%  nga çmimi i plotë.
 
Check in 14h, Check out 12h.

Hotel Sport 3* - Mavrovë

Written by on: 10/11/2017


Çmimet janë për person, për natë, me mëngjes dhe darkë

Tipi i dhomës / HB Diele - Enjte Premte - Shtune
STD Double / Twin 30 € 39 €

 

Të përfshira në çmim:
- Sigurimi,
- Taksa turistike dhe TVSH-ja

Brenda çmimit në SPA qendër mund të shfrytzohen këto shërbime:
Pishina e brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnesi.

Fëmiu deri në 8 vjeç pa pagesë.
Fëmiu  prej 8-12 vjeç: 40%  nga çmimi i plotë.
 
Check in 14h, Check out 12h.

Hotel Bistra

Written by on: 10/11/2017

Skijimet 2016/17 Mavrovë

Hotel Bistra 4* BB - Mavrovë

Çmimet janë për person, për natë, me shërbim akomodim+mëngjes 

Tipi i dhomës Diele - Enjte Premte - Shtune
STD Double / Twin 30 € 49 €

Të përfshira në çmim:
- Sigurimi,
- Taksa turistike dhe TVSH-ja

Brenda çmimit në SPA qendër mund të shfrytzohen këto shërbime:
Pishina e brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnesi.

Fëmiu deri në 8 vjeç pa pagesë.
Fëmiu  prej 9-12 vjeç: 40%  nga çmimi i plotë.
 
Check in 14h, Check out 12h.

Informohu për ofertat e reja.

Informacionet

Fiks: + 0390 321-355

Mob: +377 44 374-790 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

join with us

twinter rss

Stafi

 Manaxher : Valentin Tanushi

.