N' Pushime

West Fly

West Fly (8)

SUPEROFERTA PER SKIJIM KARTEPE | TURQIA
 
The Green Park Resort 4* HB (mengjes dhe dark) - Kartepe
4 Nete -369 € | cmimi per person
7 Nete - 469 € | cmimi per person
 
Ne cmim jane te perfshira
Bileta e Avionit : Prishtinë - Stamboll- Prishtinë
Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport
Akomodimi: per 4 apo 7 netë
Mengjes dhe Darke
Skipass
Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
Fluturim realizohet me Pegasus
Të gjitha taksat 
 
REZERVO NË:
Viber +377 44 37 47 90 &
Viber +377 44 45 87 97
Viber +386 49 85 22 11 
Tel: +381 390 321 355
Npushime.com

SIDE LA GRANDE RESORT 5* Ultra All Inclusive - SIDE
Zbritje prej 50%
Deri më 31 Janar 2018
Npushime.com
Viber +377 44 37 47 90
Viber +377 44 45 87 97
Viber +386 49 85 22 11
Tel: +381 390 321 355

Zbritje prej 40% deri më 31 Janar 2018

Npushime.com

Rezervo
Viber +377 44 37 47 90 &
Viber +377 44 45 87 97
Viber +386 49 85 22 11 
Tel: +381 390 321 355

 

DELPHIN IMPERIAL ***** ANTALYA
Zbritje prej 40% deri më 31 Janar 2018
Npushime.com
REZERVO NË:
Viber +377 44 37 47 90 &
Viber +377 44 45 87 97
Viber +386 49 85 22 11
Tel: +381 390 321 355DELPHIN IMPERIAL ***** ANTALYA
 
Zbritje prej 40% deri më 31 Janar 2018
Npushime.com
REZERVO NË:
Viber +377 44 37 47 90 &
Viber +377 44 45 87 97
Viber +386 49 85 22 11
Tel: +381 390 321 355

Titanic Delux 5 Yje

Written by on: 16/01/2018

Zbritje prej 30% deri më 31 Janar 2018

Npushime.com

Rezervo
Viber +377 44 37 47 90 &
Viber +377 44 45 87 97
Viber +386 49 85 22 11 
Tel: +381 390 321 355

 

Zurich - Prishtine

Written by on: 27/12/2017

Ma lire vetem lodhesh

Ma lire vetem lodheni....

Informohu për ofertat e reja.

Informacionet

Fiks: + 0390 321-355

Mob: +377 44 374-790 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

join with us

twinter rss

Stafi

 Manaxher : Valentin Tanushi

.